Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Oldal kiválasztása

Társasjáték

A megértés hajnala az új élet üzenete!

Rántsd ki magad akár a legmélyebb válságból,  és emelkedj a végtelen lehetőségek hegycsúcsai felé! A forradalom sose kívül zajlik, hanem belül. Hozd létre magadban a változást, és körülötted az egész világmindenség megváltozik! Gyerünk, lendülj át a szakadék fölött! De mondd, mostanában milyen fellegek kúsznak sugárzó napod elé, hogy beárnyékolják hétköznapjaid boldogságát?

– Lelki konfliktus megoldatlansága? – Családi és párkapcsolati nehézségek? – Munkalehetőségek hiánya? – Pénzzel kapcsolatos problémák? – Esetleg fontos döntés előtt állsz és bizonytalan vagy? – Netalán keresed a belső béke és boldogság felé vezető spirituális út mikéntjét? Gondjaid miatt talán már Te is hánykolódtál álmatlan éjszakákon át, lázasan agyaló elmével, megoldást keresve. Viharos érzelmek közepette, újból és újból, mókuskerékként pörgetve fejedben a történéseket. Vagy inkább olyan vagy, aki csak napközben, elmélázva töpreng a kialakult konfliktusokon, problémás helyzeteken? Bizonyára ilyenkor Téged is kínoznak a gyötrő kérdések: Mi lenne a legjobb megoldás? Mit csináljak? Bárcsak lenne valaki, aki súgna nekem!… Vagy legalább együttgondolkodásával segítene!

Talán nem is sejted, milyen közel a megoldás! Nyitott kapukon zörgetsz!

Illetve, zárt dobozon…

Ráadásul párod és barátaid is hálásak lesznek neked! Különleges élményeket és felismeréseket kaptok egymástól és az üzenet társastól:

 

Na de mindez miként lehetséges? Úgy, hogy a kozmikus Üzenetek és Silo mester a segítségetekre sietnek! Kezdéskor mindenki fogalmazza meg kérdés formájában, mire szeretne választ kapni (de akár kérdés megfogalmazása nélkül is lehet játszani).  Majd induljatok el a társasjáték tábláján, ami leképezi a belső állapotok és megértés útját.

A társasjáték megmutatja az „utat”, amin végig kell haladnod, és a húzott kártyaüzenetek megmutatják, mivel kell szembenézned, miket kell elsajátítanod a belső fejlődés útján.  Haladhatsz előre, vagy éppen zuhanhatsz vissza a tapasztalások ösvényein. Ha szükséges, a társas addig keringtet a táblán egy adott lelki szint körül, amíg a felismerés és megértés tündöklő fénye meg nem világítja elmédet, s be nem ragyogja szívedet. Amikor a célba lépve még egyszer átnézed a kapott és húzott Üzeneteidet, már készen áll benned a Terv…

Na de mit mondanak erről mások?

„A saját életemben felmerülő problémának a gyökerét segíti feltárni, és amíg fel nem ismerem, meg nem értem azt a teljes valójában, addig nem enged ki a rendszerből. Olyan, mint egy jó tanár, -terapeuta, -mester, nem oldja meg helyettünk, de ott van és segít, támogat, míg meg nem értjük. Számomra egy kicsit olyan, mint egy csoportterápia. Hol a terapeutát személyesítem meg, hol a klienst. Fantasztikus élmény a számomra, hálásan köszönöm, hogy egyike lehetek azoknak, akik az elsők között játszhattak vele. Vigyázat, függőséget okozhat!!!! Ölelés:   Tami”

 

Ez a társas nem jósol, nem mondja meg a jövőt. Ezért ne kérdezzétek, hogy mi fog történni. Ez a társas meg tudja mutatni, hogy hol tartasz az úton és legfőképp, hogy most mit lenne érdemes tenned.  Segít felszínre hozni a „mélyből” a benned lévő megértést és megoldást. Társasozás közben, – Elmélyült baráti beszélgetésekre számíthattok. – „Aha!” élményszerű, megvilágosult felismerésekhez segíthetitek egymást. – A személyiség és szellemi fejlődés belső útjain barangoltok. – Itt csak szolgáljátok egymást, nincs verseny,  nem kell senkinek senkit legyőznie, legfeljebb önmagát. A Társast egymagad is használhatod! – Belső elcsendesedésben végighaladva a pályán, kapcsolatba lépve a Méllyel, a Végtelennel, megérkeznek számodra a válaszok. – Vagy azonnali gyors üzenet kérésként, a társasjáték táblája nélkül, csak a kártyákat használva: 1. Egy adott élethelyzetben megkeresni, hogy a fejlődés melyik szintjén rekedt meg az energia 2. Napi üzenethez 3. Heti üzenethez 4. Problémamegoldáshoz, döntéshez A mellékelt „Használati útmutató”-ban leírtak szerint eljárva biztos lehetsz abban, hogy a közel 1200 kártyából és ezek kombinációjából a legmegfelelőbb fog a kezedbe kerülni. Mert mint tudjuk, nincsenek véletlenek…

Ne feledd, a mestert önmagadban keresd, mert ott lakozik. Vedd észre a megoldásokat és lehetőségeket, amiket elhoznak neked az üzenetek, ahova a belső mestered invitál!

Biztos benned is felmerültek a következő kérdések:

Hány személy játszhatja?   – A társasjáték, 1-4 illetve -7 fő részére ajánlott.

Mennyi időt vesz igénybe? – Résztvevők számától függően 1-4 óra

Mindez mennyibe kerül? – 13850 Ft + 1900 Ft postaköltség, összesen 15750 Ft

Indulj el a valódi éned megismeréséhez.  Szólítsd meg belső mestered és figyeld válaszát. Megváltoztathatod a világot, önmagad megismerésén át.

Rendeld meg és próbáld ki!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Életkor:
Telefonszám:
Számlázási cím (cégnév, település, cím, irányítószám):*
Postacím (ha eltér a számlázási címtől – név, cégnév, település, cím, irányítószám):*
Megjegyzés:
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót: Igen

 

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket: Igen

 
Köszönöm, hogy kéred az Üzenet-Önismereti  Spirituális Társasjátékot! Remek döntés! Biztos vagyok abban, hogy sok örömöd leled benne és valódi segítséget nyújt számodra/számotokra, mely rövidesen részedről is bizonysággá válik. A rendelésed díja 13850 Ft + 1900 Ft postaköltség. Fizetési mód: 8 napos banki utalás. Miután a form alján levő „Megrendelem!” gombra kattintottál, pár percen belül a megadott e-mail címedre kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben szerepel az átutaláshoz szükséges minden információ. Ha ez a levél nem érkezne meg e-mail címedre, kérlek jelezd felém a mamegmi@gmail.com e-mail címen. (Kérlek, engedélyezd a spam szűrődben a fenti e-mail címet, hogy minden levelet rendben megkaphass). Az átutalásod beérkezésétől számított 3 napon belül postázzuk a csomagod. A Magyarország területén kívüli rendelést jelezd a mamegmi@gmail.com e-mail címünkre! Megjegyzés: Megrendeléseddel hozzájárulsz ahhoz is, hogy időnként tájékoztatást küldjünk programjainkról, szolgáltatásainkról, termékeinkről. Ezekről a hírlevelekről bármikor, egy kattintással leiratkozhatsz! <!

Biztos vagyok benne, hogy az Üzenet Önismereti – Spirituális Társasjáték sok örömöt fog okozni számodra/számotokra!

A „Titok” (Vonzás Törvénye) működésének egyetlen valódi titka!

Kattints ide az ingyenes PDF letöltéséért!

Rólunk
Főoldal