Oldal kiválasztása

piramidokarcsusito

Fogyjál alvás közben, majd hódíts csodálatosan karcsú alakoddal!

Van egy vágyálom, mely régóta foglalkoztatja az emberiség súlyosabbik felét:
Hogyan lehetne alvás közben lefogyni? Meglehetősen kényelmes megoldás lenne…

„A Perpetuum Mobile, az örökmozgó problémája nem más, mint hogy diadalmaskodhat-e a szellem a megvalósíthatatlan felett. Nem vagyok benne bizonyos, hogy feltétlenül nemmel kell válaszolnunk.”

(Leonardo da Vinci)

Fellebbentem a fátylat egy titokról! Készen állsz?

Bámulatosan hatékonyan karcsúsodhatsz, miközben békésen szunyókálsz éjszaka!

Gondolkodtál már azon, hogy milyen kárbaveszett időveszteség az éjszakai alvás és közben semmit nem tenni, csak aludni?
Itt a lehetőség, hogy változtass ezen és vonzó alakod elérése érdekében kihasználd az alvásra fordított időt!

Fogyókúrázz alvás közben!

Képzeld el, micsoda csodálatos érzés úgy ébredned reggel, hogy miközben nyújtózol a pihe-puha paplan alatt, arra gondolhatsz, hogy még ki se bújtál ágyadból és máris mindenféle erőfeszítés nélkül, rengeteget megtettél a szépséges karcsú alakod megvalósításáért! Így már biztosan ragyogó hangulatban indul a napod.

De ma még
Számodra is a legutálatosabb lakberendezési tárgy a teljes alakos tükör? Gondoltál már arra, hogy összetöröd és kihajítod a francba, mert belenézve elkeserít, amit benne látsz? Látod, amit mások is látnak…

Ilyenkor bizony egy pillanat alatt odavész a jókedv az életöröm. Lehet, hogy ilyenkor leginkább Te is azt szeretnéd, bár csak ki se kellene tenned lábad a lakásból, hogy senkivel se kelljen találkoznod.

Miközben nézed magad a tükörben, belülről a mellkasodban, a gyomrodban egyre inkább érzed a szorító, ingerült érzést, mely hatalmába kerít. Talán észre se veszed, de lehet, hogy emiatt néha utálni kezded az egész világot? Közben egymás után hajítod dühösen a sarokba felpróbált ruhadarabjaidat?

Bizonyára, benned is gyakran felmerül a gondolat, hogy valamit tenni kellene.
Valami mást, mint eddig…
Na de mi legyen az???

Most olyan különleges megoldást mutatok be neked, mellyel úgy hatványozhatod meg fogyókúrád hatékonyságát, hogy az eddigiek mellé már semmiféle újabb erőfeszítést nem kell tenned. Az áldásos zsírbontó hatás kifejtése érdekében mindössze arra van szükség, amit amúgy is naponta rutinszerűen meg szoktál tenni.
Esténként le kell feküdnöd aludni. Ez azért nem egy borzasztóan komoly kihívás! Nemdebár?

Mint tudjuk, a fogyókúrázást, több szinten kell végezni, nem csak a fizikai test szintjén. Ehhez most kaphatsz egy csodálatos segítséget!
Fogyjál olyan hatékonyan, mint még soha! Egészítsd ki fogyókúrás programod alternatív megoldással!

PiramidO-karcsúsító – Éjszakai Fogyasztó és Energetikai Terapeuta

A PiramidO-karcsúsító 3 hónapon keresztül fogyasztó impulzusokat sugároz szervezetedre. Fogyókúrád hatékonyságának meghatványozásához mindössze le kell feküdnöd aludni. Amíg Te alszol, ő érted és rajtad dolgozik. Zsírszöveteidet zsírbontó programokkal bombázza. De mi lehet az, ami ilyen hatékony „energiabombázásra” képes?

Az energia-therapeuta

PiramidO

A képen látható, furcsa formájú, mesterséges energiaforrást a piramiskutató Flanagan fedezte fel. Mintha a csúcsával szembefordított két piramis lenne. Ez a forma létrehozza és egy irányba sugározza az energiát. Ráadásul ezt az energiamezőt nem henger alakú oszlopként, hanem fentről lefelé, tölcsér formában szórja szét! Felfüggesztve, akár az egész szobát is lefedheti az energiája!
Ez bármennyire is klassz, ettől önmagában még nem lesz karcsúsító hatású számodra az energia. Ehhez valamit még kell vele bütykölni!

Fogyasztó hatású energo-információs impulzusok

Olyan algoritmusokat, programokat, információkat és kódot építettem bele az energia generátorba, melyeket több éves tapasztalataim alapján hatékonynak találtam és magam is használok a fogyasztó kezelések végzésekor.
Vajon mi várható ettől?:

 • Felerősödnek a zsírbontó folyamatok szervezetedben, felgyorsul az anyagcseréd és a zsírégetés. Egyszer csak azt veszed észre, hogy az elért karcsú alakodat irigy pillantásokkal dicsérik ismerőseid.
 • A pajzsmirigyed működését normális irányba segíti. Nem kell attól rettegned, hogy minden elfogyasztott falat azonnal meglátszik rajtad.
 • Az étvágyad csökkenti. Kicsorbítja legnagyobb ellenséged kardját. Mennyivel könnyebb a diéta, ha gondolataid nem egyfolytában a kaja körül forognak!
 • A hajszálereid kitágulnak, a keringésed fokozódik. A sejtjeidből kibontott zsír és egyéb savak könnyebben eltávolítódnak a zsírraktárak közeléből és nehezebben tudnak visszaépülni. Gyorsabban lesz látványos a fogyókúrád.
 • Az érfalaid mellett a sejtfalaid áteresztőképességét is növeli. Következményeként könnyebbé válik a zsírsavak kibontása, méreganyagok távozása a zsírsejtjeidből.
 • Szervezeted a sugárzott információk hatására betegségként kezdi értelmezni az elhízást, és minden igyekezetével azon lesz, hogy helyrehozza a „hibát”, zsírraktáraidat kiürítse. Ez ám az ütős segítség!
Vigyázat!
Egyfolytában, a nap 24 órájában nem sugározhat feléd az energia! Vagy este, vagy a munkahelyeden, vagy nappal a lakásban érjen a hatása.

Ha esetleg úgy érzed, hogy túl sok energiát kapsz (szédülés, fejfájás, hányinger, hiperaktivitás, álmatlanság vagy aluszékonyság – habár ezeket normál esetben inkább csökkenti), akkor nappal és rövidebb ideig tartózkodj az energiasugár alatt. Két-három hét alatt fokozatosan szoktasd hozzá magad.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy a fogyasztó hatású információk és programok miként kerülnek bele?

Arról talán már hallottál, hogy a gondolatokat, információkat felveszi a víz és programként hordozza. Ugyanígy lehet programozni gyertyát, kristályt stb.-t.
Egy Japán kutató, Masaru Emoto vízkristály fényképeivel tudományosan is bizonyította, hogy a szuggessziós programozások (gondolati energiák által), valamint a rajzolt és a leírt szimbólumok valóban rögzülnek, tárolódnak a vízben. Ez nem csak hit, hanem tudományosan bizonyított, hogy tényleg ott van és működik. Egy ilyen programozás elvégzése, egy szimbólum „életre keltése”, ezen állapot tartós rögzítése, levédése bármelyik parapszichológus számára „gyerekjáték”.

Ezeket a mesterségesen rögzített programokat a PiramidO-n levő hegyikristály hordozza.

Na mit szólsz? Gondoltad volna? Így még egy csodálatos hatásban részesülhetsz, mert a gyógyító kristály rezgése is hozzáadódik a PiramidO energiájához! Ez ám a bónusz ajándék számodra!


Kinézete, elhelyezése:

Mérete 4 x 4 x 6,8 cm, hasábszerű idom. Színe matt fehér, anyaga porcelán jellegű.
A PiramidO nem szériagyártmány, hanem kézzel készített, egyedi darab! A tetején található akasztón kell fonállal vagy lánccal felfüggeszteni, pl. csillárra, karnisra, virágcserépre stb. Ez a csavart idom az energiát önmaga körül kb. 90 fokos szögben (a függőleges középvonaltól lefele irányban 45-45 fok), tölcsérszerűen forgatja és szórja szét a föld felé. Hasonlóan, mint ahogy a kislány forog maga körül és a pörgős szoknyája megemelkedik. (A képen szaggatott vonallal jelöltem az energia sugárzását.) Ha a szobádba belépsz és ott bárhol, ennek az energiasugárnak a hatókörében tartózkodsz, hatását kifejti rád.

PiramidO

(A lámpa dekoráció, nem a PiramidO tartozéka.)

A PiramidO közvetlen elektromágneses készülékek közelébe való elhelyezése tilos! Legalább 1 méter távolságban legyen TV-től, mikrohullámú sütőtől stb.
Élvezd a PiramidO által nyújtott szabadságot!
Nyugodtan tevékenykedhetsz a helyiségben, éjszaka nyugodtan tekereghetsz az ágyon, nem tudsz kicsúszni alóla. Ráadásul nem csak egyedül, hanem pároddal vagy gyermekeddel is fekhetsz alatta. A jótékony hatás mindenkinek biztosítva van!
Engedd, hogy az alakformáló örvénylő energia alakítsa ideális karcsúságúra alakodat és a tomboló jókedv és egészség győzedelmeskedhessen mindennapjaidban!

Amit nem tudok garantálni:

Ha a fogyókúrád csak abból áll, hogy a „kütyü” alatt fekszel éjszakánként, akkor az biztos, hogy egészségesebb leszel, de azt nem tudom garantálni, hogy le fogsz fogyni ideális karcsú alakodra, noha már erre is volt néhány példa.
Viszont a több szinten megvalósítandó, avagy holisztikus fogyókúrázáshoz elképesztően nagy segítséget nyújt a PiramidO-karcsúsító. „Gyakorlott fogyókúrázók” tapasztalata szerint, akár megtöbbszörözheti a fogyókúra hatékonyságát!  Beszámolókból kiderült, amikor a diéta hatására nincs változás a testsúlyban, akkor a PiramidO-karcsúsító beiktatásával elkezdenek olvadni a kilók.
Ha fogyókúrázol és mellé egy olyan hatékonyságú eszközt is használsz, mint amilyent a fentiekben olvashattál, akkor gondolj bele, hogy az mennyire felgyorsíthatja a fogyásod sebességét.

Sajnos,
ilyen jellegű energo-információs megoldásokkal – mint amilyet a PiramidO is képvisel – ritkán találkozhat az ember, mert a mai világunk túlságosan materiális gondolkodású. Még mindig elsősorban az anyagot boncolgatja és a fizikai folyamatokat vizsgálja. Nem csodálkozhatunk, ha ezeken a tudományos szemléleteken asszimilálódott emberek túlnyomó többsége is így gondolkodik. Szerintük az anyag hozta létre az embert és a részecske az „Isten”. Ők, a legújabb tudományos kutatási eredményeket nagyvonalúan figyelmen kívül hagyják.
Egy biztos: Nem ezeknek az embereknek készült a PiramidO-karcsúsító! Se ez a weboldal.

De vajon hol tart a tudomány az anyag vizsgálatával?

A PiramidO-karcsúsító is energiarezgéseket és információkat sugároz!

Éjjel-nappal folyamatosan működik. Nincs személyhez kötve.

A PiramidO-karcsúsító energiáinak kézzel fogható megtapasztalása!

Könnyen elvégezhető, otthoni teszt 1.
A víz felveszi és akkumulátorként tárolja a belesugárzott információt és energiát. Erről sokat olvashattál és már én is írtam a „Programozd vizedet fogyókúrára” című cikksorozatomban. Az információ hatására megváltozik a víz szerkezete. Fényképek mellett (Emoto víz-kristályképei), energetikailag és ízleléssel is érzékelhető. Az íztelen víznek így sem lesz íze, de a kissé megváltozott különbség, enyhén mégis érezhető.
Vegyél két, egyforma, buborékmentes ásványvizet. Az egyiket tedd a PiramidO alá éjszakára. Reggel ízleld meg a két vizet és megérzed a különbséget.

Könnyen elvégezhető, otthoni teszt 2.
PiramidO energiájának érzékelése tenyérrel.
Ez a gyakorlat nehezen végezhető nedves vagy hideg kezekkel. Tenyereidet lazán dörzsöld össze. Ezután tenyered szorítsd ökölbe, majd nyisd ki és feszítsd szét ujjaid, majd ismételd háromszor. Végül kezeid könnyedén rázd le, mint ha vizet ráznál le róluk. Egyik tenyered tedd a PiramidO alá kb. 25 cm-re. A tenyered ne feszítsd ki teljesen.
Figyeld meg mit érzel. Leggyakrabban leheletfinom, kissé meleg, forgó fuvallatot szoktak érezni, de az érzékelés egyéni és neked teljesen más jellegű érzeted is lehet.
Ezután az érzékelést végezd el a másik tenyereddel is.

A karcsúsító energiát nem használhatod túl sokáig!
Ilyen fogyasztó programokkal – melyet a PiramidO-karcsúsító is sugároz magából – nem szabad túl sokáig manipulálni a szervezet irányító rendszerét. Ezért úgy történik a programozás, hogy 3 hónap múlva a megadott napon, automatikusan és egy csapásra megsemmisüljenek a fogyasztó kezeléssel kapcsolatos programok. 3 hónap elteltével az PiramidO-karcsúsítónak nem lesz fogyasztó hatása. 3 hónap fogyasztó sugárzás után legalább 1 hónap pihenésre van szüksége a szervezetednek.

Három hónap alatt kézzel foghatóan tapinthatod az eredményt. Végigsimítva tenyereddel combjaidon, fenekeden, hasadon, boldogító érzésként nyugtázhatod a tényt: Jó csaj vagyok és csorog a pasik nyála utánam. A vonzó külső és egészség mostantól a hálószobádból indulhat hódító útjára!

A PiramidO-karcsúsító egy egészségjavító, fogyasztó és pénz spóroló automata.

Léteznek energia-generátorok, melyek nyolcvanezer – sok százezer forintba kerülnek. Ez az ár még mindig messze alulmúlja azokat a hasznokat és előnyöket, melyeket általa megszerezhet az ember.

Ha felkeresel egy bioenergetikust, leghatékonyabb megoldásként azt javasolja, hogy két héten belül, 10 alkalommal vegyél részt energia-átadáson. Ezt követően heti egy-két alkalom szükséges. Egy kezelés a legszerényebb árakon dolgozó terapeutáknál is 3-5000 Ft-ba kerül. Így csak az első hónapot nézve, durván 50 000 Ft-odba fáj az említett nyomott áron.
Most fel se számoljuk az utazással, várakozással, kezeléssel eltöltött időt.

E mellett nem is beszélve a gyakran kétes eredetű tablettákról a maguk 12 000-25 000 Ft-os árfekvésükkel – melyek ráadásul esetleges kémiai mellékhatásaik révén, gyötrelmes következményekkel fenyegetnek, – havonta jóval többe kerülnek, mint ez a három hónapos fogyasztó energia.

Mindezekhez képest az otthon használható éjszakai fogyasztó és Energetikai Therapeuta 30 000 Ft-os áron forgalmazva úgy gondolom, igen korrekt, már-már baráti ár lenne. De…
De csak lenne …
Mert most szemtelenül alacsony 9 200 Ft.-os áron megvásárolhatod! Ráadásul ezt nem egy, hanem három hónapig használhatod fogyókúrádhoz és magában foglalja Magyarország területén a postaköltséget is!
A megrendeléséhez kattints ide!: Igen, megrendelem a PiramidO-karcsúsító-t!

Tudom, hogy most dilemmázol, hogy kattints-e a megrendelésre …
Halogathatod a döntést, de fog változni valami? Érdemes halogatni a megoldást?
Akkor még továbbra is idegeskedhetsz és elégedetlenkedhetsz alakod miatt. Nem szeretnél már véget vetni ennek a gyötrelmes küszködésnek?
Akkor a megrendeléséhez kattints ide!: Igen, megrendelem a PiramidOkarcsúsító-t!

Biztosan találkoztál már számtalan hatásosnál hatásosabb fogyasztó készítménnyel az Interneten. Az egyik jobb mint a másik. Az egyik többet ígér mint a másik…
De egyvalamit ne feledj! Olyat, amilyent itt látsz, olyat nem találsz sehol. Ilyet nem kínál senki! A szokásos fogyókúrás készítményekkel és ajánlatokkal szemben ez nem fizikai szinten hat, hanem a magasabb energetikai és információs szinteken kínál megoldást! Ettől lesz holisztikus megközelítésű a fogyókúrád. Táplálkozás – mozgás – PiramidO!
A megrendeléséhez kattints ide!: Igen, megrendelem a PiramidO-karcsúsító-t!

Gondold csak végig:

 • Zsírszöveteidet, zsírbontó programokkal bombázza.
 • A pajzsmirigyed működését optimális irányba húzza, így is hozzájárulva a hatékony fogyásodhoz.
 • Felgyorsulnak a zsírbontó folyamataid.
 • Az étvágyad csökkenti.
 • Szervezeted kóros folyamatként kezdi értelmezni az elhízást és sietve igyekszik ebből meggyógyítani önmagát, illetve Téged.
 • Egész éjszaka aktív, nem fárad, nem lankad!
 • Nem egy pontra sugároz, hanem felakasztva az alatta levő teret tölcsér alakban egyenletesen lefedi.
 • A pozitív hatások elérése érdekében, semmi mást nem kell tenned, csak le kell feküdnöd aludni.

Ez a különleges tulajdonsággal felruházott „terapeuta”, kizárólag nálunk kapható!
Valamint a 3 hónap elteltével, amikor a fogyasztó programok működése megszűnik a PiramidOt visszaküldheted és újra felviszem rá a 3 hónapig működő, fogyasztó hatású információkat. Ez mindössze 2900 Ft-odba (+postaköltség) kerül, ami kevesebb, mint egy energetikai kezelés ára.

De itt van még valami!

Bónusz, Bónusz, BónuszÉleterő, Kicsattanó Egészséggel –  Bónusz, Bónusz, Bónusz

Igen, igen, most ezt kínálom ajándékként. Jól gondolod, ez önmagában is teljes értékű termék lenne. Ez annyira így van, hogy ilyen energia-generátor, mely fokozza egészségi állapotod, növeli vitalitásod, önmagában is kapható. Ráadásul drágábban, mint a PiramidO-karcsúsító!

A fogyasztó energiák mellé bónuszként, két éven keresztül Orgon életépítő információt és piramis energiákat sugároz a PiramidO-karcsúsító! Ez ám a hasznos bónusz!

Vajon mit jelenthet ez a két energia-információs minőség?
A TV-ben már jó néhány riportot láthattál olyanokról, akik saját maguk által készített piramisban gyógyultak.
Vannak olyanok is, akik csak a hajtincsüket teszik a piramisba, vagy alá és csodás gyógyulásról számolnak be.
Mások havidíjat fizetnek ilyen jellegű szolgáltatásért.
Most beviheted a piramisnak ezt a különleges regeneráló energiáját saját lakásodba!

A piramis energiát felerősítettem és hozzákapcsoltam az Orgon energia (életépítő-energia) információját.
Az Orgon energiát Wilhelm Reich fedezte fel. Észrevette, hogy az élő szerves anyagokból valami folyamatosan termelődik és távozik. Ezt nevezte el Orgonnak. Ez az energia teszi lehetővé a biogenezist, avagy a biológiai élet teremtési energiáját, a bionok előállítását.
Pótolja a szervezet energiahiányát, az öngyógyítási folyamatokat felerősíti.

Azaz röviden: Az Orgon életépítő energia információja lett összekapcsolva a gyógyító kristályon keresztül a piramis energiájával.
Szerinted mindezeknek mi lett a következménye? Mit tippelsz?

Elárulom! Egy rendkívül erőteljes és hatékony energiamező jött létre!

Az alábbiakat ráadásként, 2 éven keresztül garantáltan biztosítja a PiramidO!:

 • Segít visszaállítani az egészséges energetikai áramlásaidat, fokozza az anyagcseréd működését.
 • Fokozza a szervezeted méregtelenítését.
 • Erősíti az inmunrendszered működését.
 • A szervezeted öngyógyító képességét aktiválja.
 • Jótékony hatású a szív és érrendszeri panaszokra, a magas vérnyomásra.
 • Az életerőd, vitalitásod növeli.
 • Fokozza a szellemi teljesítőképességed.
 • Segíti a stresszes feszültséged oldását, a nyugodt, regeneráló alvásod.

Figyelem! A PiramidO-karcsúsító-val nem helyettesíthető az orvosi kezelés, vagy előírás, javaslat!

 

Még egyszer összegzem, mert ez lényeges!
A PiramidO-karcsúsító most egyszerre kétféle energo-információs sugárzást bocsát ki magából.
Egyrészt a fogyasztó hatású energo-információs impulzusokat, másrészt, vele párhuzamosan és egy időben, de hosszabb ideig (2 év) az életerő-energiákat.
Most itt a lehetőség, mindezen csodás hatásokat élvezheted!
A megrendeléséhez kattints ide!: Igen, megrendelem a PiramidO-karcsúsító-t!

Mi történik a megrendelésed elküldése után?
A postázási adatok megadása után, pár percen belül a megadott e-mail címedre kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben szerepel a termék árának átutalásához szükséges információ.
Az átutalásod beérkezésétől számított 5 munkanapon belül postázzuk a csomagod.

A PiramidO-karcsúsító, valamint egészségjavító és életerő növelő energetikai terapeuta kizárólag csak nálunk kapható!
Rendeld meg most és ajándékozd meg magad vagy ismerőseid ezzel a csodálatos energiával!

A megrendeléséhez kattints ide!: Igen, megrendelem a PiramidO-karcsúsítót!

A PiramidO-karcsúsítóra 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalok!
Mindössze annyit kell tenned, hogy leírod, miért kéred vissza a befizetett összeget, hova utaljam a pénzt és visszaküldöd a PiramidO-t. Én minden kérdezősködés, akadékoskodás és szó nélkül visszautalom számodra az árát. Ezzel a visszafizetési garanciával 1 évig élhetsz!
Ismerem annyira a PiramidO-t, hogy ezzel a garanciával nyugodt szívvel átvállaljam minden kockázatod. Azért kínálom ezt a biztonságot számodra, mert sejtem, mennyi mindennel próbálkoztál, és mennyi csalódás ért.
A kockázatmentesség biztosítása sokkal fontosabb számomra, minthogy továbbra is a holisztikus megoldások nélkül, csak fizikai szintű megoldásokkal próbálkozz, s esetleg pont e miatt, érzékelhető eredmény nélkül. Mindketten csak akkor leszünk elégedettek, ha pozitív változásokat tapasztalsz és határtalan boldog mosoly tükröződik arcodon, amikor a PiramidO-val elért sikereidről beszélsz barátaidnak!

Képzeld el, micsoda boldogító érzés, ahogy hétről-hétre kevesebbet mutat a mérleg. Ez a gyűlölt ellenséged a legtutibb barátoddá válik.
Majd legnagyobb megdöbbenésedre, egyszer csak azt veszed észre, hogy legcsodálatosabb lakberendezési tárgyadként kezded el imádni a teljes alakos állótükröd. Ha csak meglátod, melegség önti el szíved és valamiféle mágikus kényszert érzel, hogy belepillants…
Máris lelkes izgalommal gondolsz az előtted álló napra, és egyre inkább imádod az egész világot!…
A megrendeléséhez kattints ide!: Igen, megrendelem a PiramidO-karcsúsítót!

A rendelésed díja, bruttó 9200 Ft, ami a postázási költséget is magában foglalja!Miután az oldal alján levő „Megrendelem!” gombra kattintottál, pár percen belül a megadott e-mail címedre kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben szerepel az átutaláshoz szükséges információ.Fizetési mód: 8 napos banki utalás.Ha ez a levél nem érkezne meg e-mail címedre, kérlek jelezd felém a info-kukac-holisztikusfogyokura.hu email címen. (Kérlek, engedélyezd a spam szűrődben a info-@-holisztikusfogyokura.hu e-mail címet, hogy minden levelet rendben megkaphass.)Az átutalásod beérkezésétől számított 5 munkanapon belül elkészítjük és postázzuk a csomagod. Magyarország területén kívüli szállításkor a postai költséget a megrendelőnek kell fizetnie. Érdeklődj vevőszolgálatunknál: info-kukac-holisztikusfogyokura.hu emailben.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Életkor (Év):
E-mail cím:*
Telefon szám:*
Számlázási cím (cégnév, település, cím, irányítószám):*
Postacím (ha eltér a számlázási címtől – név, cégnév, település, cím, irányítószám):*
Megjegyzés:

(Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.
A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.)

Varázsolj, hódítóan karcsú alakot magadnak, miközben békésen szunyókálsz éjszaka! Közben élvezd a kicsattanó egészségi állapotot és elképesztő vitalitást. Részesítsd magad minden nap energetikai kezelésben!

INGYENES, HOLISZTIKUS SZEMLÉLETŰ, KARCSÚSÁG TEREMTŐ PROGRAM
Ha nem akarsz életed végéig, vastag zsírfalak börtönében senyvedni!
Kattints ide és nézd meg! –> Pille Start

 Kapcsolat, Rólam