Remekül döntöttél!

Biztos vagyok abban, hogy örömöd leled benne és valódi segítséget nyújtanak számodra,  mely rövidesen részedről is bizonysággá válik.

A rendelésed:

  1. Zsírbontó programmal feltöltött Howlit kristálykő –1750 Ft.
  2. Álomalak és Vágyálom Megalkotó program –1100 Ft.
  3. A túlsúly lelki oldala Ebook –ajándék

Összesen: 2850 Ft ami a postázási költséget is magába foglalja!

Ha még nem találkoztál velünk, első körben mi szeretnénk Neked bizonyítani – ezért ez a kedvező ár!

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Számlázási cím (név, cégnév, település, cím, irányítószám):*
Postacím (ha eltér a számlázási címtől - név, cégnév, település, cím, irányítószám):*
Telefonszám:*
életkor:
Megjegyzés:

A piros csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Miután a „Megrendelem!” gombra kattintottál, pár percen belül a megadott Emil címedre kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben szerepel az átutaláshoz szükséges információ.

Fizetési mód: 8 napos banki utalás.

Ha ez a levél nem érkezne meg Emil címedre, kérlek jelezd felém az info kukac holisztikusfogyokura.hu Emil címen. Kérlek, engedélyezd a spam szűrődben a fenti Email címet, hogy minden levelet rendben megkaphass.

Az átutalásod beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül elküldjük a megvásárolt online anyagok hozzáférési linkjét, 5 munkanapon belül elkészítjük és postázzuk a programozott kristályod és a számlát. Magyarország területén kívüli szállításkor a postai költséget a megrendelőnek kell fizetnie. Ilyen esetben, érdeklődj Emilben.

Megjegyzés: megrendeléseddel hozzájárulsz ahhoz is, hogy időnként tájékoztatást küldjünk programjainkról, szolgáltatásainkról, termékeinkről. Ezekről a hírlevelekről, bármikor egy kattintással leiratkozhatsz! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a „Megrendelem” gombra kattintással a MA AND MI Bt. –vel kötöd. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-84037/2015.