Köszöntelek a holisztikusan fogyókúrázók táborában, Örömmel veszem jelentkezésed és köszönöm bizalmad!

A visszaigazolást és az első napi teendőket már el is küldtem számodra.

De várj csak!

Van itt még valami amit érdemes lenne megnézned,  mert segítségével mint lyukas pohárból a vizet szivárogtathatod ki zsírsejtjeidből a fölös kilókat.

Elképesztően egyszerű…

Ha fogyókúrádhoz a könnyen kivitelezhető megoldásokat keresed, akkor ez lesz a legjobb módszer amivel valaha találkoztál!

Tedd a kristályt az ivóvizedbe, hogy pánikszerűen meneküljenek rólad a kilók!

Howlit a fogyókúra és a salaktalanítás kristálya

 Hogyan készíthetsz zsírbontó hatású ivóvizet?

Az általam küldött zsírbontásra programozott Howlit kristályt helyezd egy üvegkancsóba.

Öntsd tele a kancsót szénsavmentes vízzel.

10-12 órát hagyd állni, majd egész nap iszogasd!

Mit jelent az, hogy gyógykristállyal energetizált víz?

Nem a kőből oldódnak ki anyagi részecskék, hanem a kő rezgése és információja kerül bele a vízbe. Hasonlóan, mint a homeopátiás szereknél, vagy a pszichotron gyógyító készülékeknél.

Dr. Masaru Emoto vízkristály felvételeivel tudományosan igazolta, hogy a víz felveszi, tárolja és szállítja, valamint lehetőség szerint átadja az információkat (pl. iváskor az emberi szervezetnek). Ezért kell a zsírbontásra programozott gyógykristály vizet meginni!

Mit jelent az, hogy programozott a kristály?

A kristályok kiemelkedően jól és tartósan programozhatóak, emberi gondolat által. Felveszi a szuggesztív információkat, tárolja és folyamatosan sugározza magából (jelen esetünkben a víz számára). Tehát fel lehet tölteni számunkra kívánatos, egészséges testi működést kiváltó információkkal. Esetünkben zsírbontást segítő információkkal.

Természetesen, azon kristályra célszerű programot tenni, amely önmagában is hozzájárul valamely területen a zsírbontáshoz. Ilyen például a Howlit. Olyan algoritmusokat, információkat programoztam a kristályba, melyeket tizenéves tapasztalataim alapján hatékonynak találtam és magam is használok a fogyasztó kezeléseknél.

A kristályvíz fogyasztásának hatására, milyen  folyamatok zajlanak szervezetedben?

  • Zsírsejtjeid, zsírbontó információk záporozzák.
  • Segíti, hogy felgyorsuljanak szervezetedben a zsírbontó folyamatok.
  • Pajzsmirigyed működését segíti optimális fordulatszámon tartani, hogy fogyásod töretlen lendülettel folytatódhasson.
  • Szervezeted kóros folyamatként kezdi értelmezni az elhízást és sietve igyekszik ebből meggyógyítani önmagát, illetve Téged.

Figyelem!

Ilyen zsírbontó programokkal, csak legfeljebb 3 hónapig bombázhatod szervezeted!

Ezért úgy történik a kristály programozása, hogy 3 hónap múlva automatikusan és véglegesen megsemmisüljenek az általam rögzített fogyasztó hatású programok. 3 hónap után 3 hét pihenésre van szüksége szervezetednek.

Mennyibe kerül egy zsírbontásra programozott kristály?

Eredeti ára 3900 Ft de most kevesebb mint fél áron: 1750 Ft-ér megszerezheted saját programozott kristályodat!

Ráadásul most a postaköltséget is mi álljuk!

Valódi sikert akarsz elérni a zsírbontásban? Akkor tedd azt amit eddig is minden nap megtettél. Igyál vizet, sokat! De mostantól tegyél bele egy programozott kristályt is!

Ha kéred a zsírbontásra programozott kristályt akkor töltsd ki az alábbi űrlapot.

Ha pedig nem hiszel a gyógykristályok és programozások erejében, köszönöm türelmed és találkozunk a Pille Start holisztikus programban!

 Szeretetteli üdvözlettel: Németh Miklós

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Számlázási cím (név, cégnév, település, cím, irányítószám):*
Postacím (ha eltér a számlázási címtől - név, cégnév, település, cím, irányítószám):*
Telefonszám:*
Életkor:
Megjegyzés:
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót: Igen
Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket: Igen

A piros csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Miután a „Megrendelem!” gombra kattintottál, pár percen belül a megadott Emil címedre kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben szerepel az átutaláshoz szükséges információ.

Fizetési mód: 8 napos banki utalás.

Ha ez a levél nem érkezne meg Emil címedre, kérlek jelezd felém az info kukac holisztikusfogyokura.hu Emil címen. Kérlek, engedélyezd a spam szűrődben a fenti Email címet, hogy minden levelet rendben megkaphass.

Az átutalásod beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül elküldjük a megvásárolt online anyagok hozzáférési linkjét, 5 munkanapon belül elkészítjük és postázzuk a programozott kristályod és a számlát. Magyarország területén kívüli szállításkor a postai költséget a megrendelőnek kell fizetnie. Ilyen esetben, érdeklődj Emilben.

Megjegyzés: megrendeléseddel hozzájárulsz ahhoz is, hogy időnként tájékoztatást küldjünk programjainkról, szolgáltatásainkról, termékeinkről. Ezekről a hírlevelekről, bármikor egy kattintással leiratkozhatsz! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a „Megrendelem” gombra kattintással a MA AND MI Bt. –vel kötöd. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-84037/2015.