A Holisztikus Fogyókúra Titkai!!

Tippek, cikkek, megoldások.

Köszöntelek a holisztikusan fogyókúrázók táborában!

Örömmel veszem a Pille Start – Holisztikus Fogyókúra Programra való jelentkezésed és köszönöm bizalmad!

A jelentkezéseddel a következőkre számíthatsz!

– ingyen megkapod a 12 részből álló Pille Start – holisztikus fogyókúra programot.

– Ezt követően további kiegészítő ötleteket és aktuális információkat olvashatsz. Ezek számodra is könnyen megvalósítható, sikeres holisztikus módszerekről szólnak. Itt nem elméleteket, „nesze semmi, fogd meg jól” típusú időrabló írásokat kapsz, hanem könnyen és azonnal alkalmazható gyakorlati megoldásokat. Biztosíthatlak, el fogsz ájulni a holisztikus lehetőségek, gazdag tárházának láttán!

– megmutatom, hogy idővel miként tudod megváltoztatni, saját igényeidre szabni a holisztikus fogyókúra programodat.

– Elárulom neked az alternatív gyógyítók és parapszichológusok legféltettebb titkait. A csodát, saját magadon megtapasztalhatod!

Néhány percen belül, kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a fiókodba.

Ebben a levélben találsz egy linket, melyre rákattintva azonnal olvashatod a Pille Start – holisztikus fogyókúra program első részét. A második részt holnap kapod és a többit kétnaponként.

Egy kérés!

Könnyen előfordulhat, hogy feliratkozásod ellenére mégsem kapsz meg minden hírlevelet, mert a spam szűrődön fennakad!

Biztonságosan elháríthatod ezt a veszélyt, ha ennek a levélnek a feladóját, az „info@holisztikusfogyokura.hu”-t, hozzáadod a biztonságos küldők listájához. Így nem maradsz le egyetlen egy holisztikus ötletről és megoldásról sem.

(Outlook-ban pl. jobb egérrel kattints rá a levélre, majd “Levélszemét” és “Küldő hozzáadása a biztonságos források listájához”)

Ha ennek ellenére se kapsz visszaigazoló e-mail-t a fiókodba, akkor vélhetőleg elgépelted feliratkozáskor az e-mail címed. Ebben az esetben meg kell ismételned a feliratkozást!
Esetleg előfordulhat, hogy a fiókodban már túl sok levél van és telítődött.

Ha segítségre van szükséged, kérlek jelezd felénk az info@holisztikusfogyokura.hu címen.)

Még egyszer gratulálok, jól döntöttél!
Biztos vagyok abban, hogy a Pille – holisztikus fogyókúra hírlevél valódi segítség lesz számodra, mégpedig konkrét és azonnal alkalmazható gyakorlatias megoldásain keresztül.

Tisztelettel: Németh Miklós
parapszichológus