Önszuggessziós gyakorlat a tudatalattid és a Teremtő Erő számára!

Tedd fel magadnak a kérdést: Miért akarok lefogyni?

Fantáziálj és álmodozz bátran!: ”Ha sovány lennék, hogyan érezném magam, milyen előnyökre tennék szert, mit tudnék elérni, megvalósítani, megélni…?”

(Az első levélben már volt szó a célodról. Ez itt most jól jöhet, de érdemes még egyszer átgondolni, más szemszögből is megközelíteni. Számtalan holisztikus módszer és technika hatékonysága múlik ezen!)

A válaszokat írd le egy papírra!

Most jön a lényeg!

Vegyél elő egy másik lapot és az elképzelt lehetséges szép jövőt írd át úgy, hogy jelen időben fogalmazd át. Ezután az előző lapot tépd össze és dobd ki. De legjobb, ha elégeted!

A következő önszuggessziós gyakorlatot naponta kétszer végezd el!:

– Olvasd fel a jelen időben megfogalmazott írásodat. Gondolj bele és éld bele magad abba, amit olvasol.
– Ezután csukd be szemed, és néhány percig maradj ebben a világban. Könnyed játékossággal fürdőzzél az élményben. Engedd szabadjára képzeleted ebben a jelenvaló mesevilágban. Hagyd, hogy a gyönyörteli borzongás és a kellemes izgalom átjárja minden porcikád.

E fantázia „játék” hatására – és elsősorban feltörő érzéseid következtében – teret engedsz a Vonzás Törvényének, a Teremtő Erőnek.

Még egy kis segítség a Teremtő Erőnek!

Végül vedd két tenyered közé a lapot, mintha imádkoznál. Képzeld el, hogy szívedből szeretet-energia árad a két tenyered közé, egy asztrális fonálon. Átjárja a lapot, a leírt mondataidat. Feltöltődnek szeretet-energiával. A beléjük ivódott energia segítségével a leírt gondolataid egész nap sugároznak a mindenség felé. Ő pedig válaszol és teremt!

Másként fogalmazva, ez egy ún. „rögzített programozási technika” az alternatív parapszichológia fegyvertárából.

A felsoroltakhoz bármikor hozzáírhatsz újabb inspiráló célokat, vagy húzhatsz ki gyengének bizonyult részeket.

Ha nincsenek a fentiekben megfogalmazottakhoz hasonló, lelkesítő érzéseid, akkor nem eléggé motiváló a vágyad. Gondold át még egyszer, és keress újabb, inspirálóbb célokat. Ha pedig nem találsz, akkor inkább hagyd a „fenébe” az egész fogyókúrát!

(Azért ekkor se keseredj el, mert a valódi céljaid és álmaid felkutatásához rövidesen adok még segítséget, mivel e nélkül minimálisra csökkennek győzelmi esélyeid!)

Miről olvashatsz a következő részben?

– Kérd az angyalokat és megadatik…

Hiba lenne kihagynod segítő angyalaid a holisztikus fogyókúrából. Nemcsak azért mert alig várják, hogy segíthessenek, hanem többek közt azért, mert a túlsúlyod lelki okait kristálytisztán látják.

A Pille Start–holisztikus fogyókúra program előző részei:

2. rész – A nyerő táplálkozási taktika!

4. rész – A karcsúsító, méregtelenítő böjt

6. rész – „Hogyan válhat rágás közben zsírbontó vadállattá az étel?