Remek döntést hoztál, hogy kéred a zsírbontásra programozott kristályt!

Engedd meg, hogy még egy különleges ínyencséget mutassak számodra!

Álomalak és vágyálom megalkotó program!

Ez a legjobb út, amit valaha láttál, miként érjed el álomalakod megvalósítását!

Az oktatóanyag megmutatja, mit kell tenned ahhoz, hogy soha többet ne kelljen reménytelenül vágyódnod a sikerre. Ennek az egyszerű stratégiának az elsajátítása lesz életed egyik legnagyszerűbb döntése!

 Ha valamit el akarsz érni, vagy be akarsz vonzani életedbe, akkor a célt kristálytisztán kell meghatároznod!

Célozz, mint a profi mesterlövész!

Mit szeretnél?

 • Karcsú alak, lapos has, formás fenék, csábos külső, egészséges belső, irigy pillantások, dögös rucik, meg…

 

 • Ideális társ, boldogság, bőség, gazdagság, vidám és élvezetes élet, siker?

Ezeket napestig mondogathatod magadban, de így fogalmazva sose fog megvalósulni, mert csak vaktában lövöldözés, pontos célzás nélkül.

Ez a különleges, fogyókúrához nélkülözhetetlen célkitűzési program, két fő részből áll:

 • Feltárod -életed minden területén- a kapcsolódó, karcsúsághoz és örömteli élethez vezető utat. Amely vágyad nem pontosítod, nem fogod elérni!
 • A program második részének segítségével pedig elindulsz a megvalósítás és bevonzás útján.

Nézd csak, ilyeneket írtak a programról:

 •  „elgondolkoztam, valamit írtam, aztán otthagytam, megint visszatértem. Úgymond egyszerű kérdéseknek tűnnek, de mégis sok mindennel szembesítenek. Szóval, mégis csak nehéz. A lelkemnek is. Egyben lelkesítő.Elvégeztem és más lettem. Önmagam. Már megyek, úton vagyok. Hálám!” /Maria S./

 

 • „Valamint azt is mondják, fogyókúra után, nézd meg magad fél évvel. Jelentem, megnéztem! Szoba aljától plafonig tükörben. Sokszor és imádom! Vékonyabb vagyok, mint amit valaha ki mertem tűzni célként. De közben jött meg az étvágyam és az az igazság, hogy a hitem is. Szívből kívánom, hogy mindezeket, amiket adsz, visszakapd, sokszorosan! Zita

Vajon, mennyibe kerül a programhoz való csatlakozás?

Azt most nem is ecsetelem, hogy mennyit ér, vagy mennyiért szoktam adni, csak egyszerűen:

Most 1100 Ft.-ér a tiéd lehet, mert feliratkoztál a hírlevélre és programozott kristályt is vásárolsz.

 Egyébként egy ilyen kidolgozott programnak, alsó hangon is 25 000 Ft. az értéke. Vannak tréningek, amik 60-80 eFt.-ba kerülnek és egy huncut hajszállal se tudnak többet adni a résztvevőknek, mint ez a program.

 Ezt az anyagot a Weboldalunk zárt részén, jelszóval védett területen érheted el.

 De hogy elcsodálkozz –mert szeretek ámulatba ejteni-, adok egy szívet dobbantó ajándékot is, e két megrendelés (programozott kristály és Álomalak megvalósító program) mellé! –mert valahol azt olvastam, hogy bónusz ajándékot, mindig kell adni.  Meg azért, hogy lásd, jó helyen vagy.

Nézd csak, Ő az:

A túlsúly lelki oldala –letölthető Ebook

Csak kínkeservesen tudsz fogyni és gyorsan visszahízol?

Fejtsd meg a lelki okát, mert amíg nem vagy tisztában vele, addig csak reménytelen szélmalom harcot vívsz súlyoddal!

Ez az E-book segít az elhízásod lelki kulcsának megfejtésében.

Ebben a mini könyvben többek között az alábbikról olvashatsz:

 • Minden fizikai folyamat változás, többnyire lelki okra vezethető vissza. Tudod melyik az a legegyszerűbb kérdés, amellyel ezt az okot kiderítheted? Homlokodat csapkodod majd, amikor ráeszmélsz, hogy mennyire kézenfekvő a válasz!
 • Elég csak felismerned, vagy meg is kell szüntetned az elhízásod lelki okát ahhoz, hogy elkezdjenek sebesen olvadni rólad fölös kilóid?
 • Végigvesszük a legvalószínűbb lelki okokat, melyek elhízásos defektet okozhatnak testi szinten. Kikeresheted közülük a sajátodat, hogy befoltozd, mert különben a résen keresztül, rendre felfújja a Lélek a lufit. Ennélkül csak elvérzel a kegyetlen küzdelemben és nem tudod zsírfalaid lerombolni.
 • Van egy jel, amiből rájössz, hogy rátaláltál a valódi lelki okra. Ha erre nem figyelsz, akkor vaktában nekiesve bontasz le előtted tornyosuló sziklákat egy olyan útról, mely sehova sem vezet.
 • Valamint egyéb, zsírba markoló felismerésekre is számíthatsz!. …

Sírva könyörög a lelked, hogy vedd már észre, milyen üzenetet akar túlsúlyoddal eljuttatni hozzád!

 Ne mondd azt, hogy okos lépés most tétovázni!

Gyere, és tartozz azok közé Te is, akik sikerre viszik álmaik megvalósítását!

Tehát…

kérd az Álomalak és vágyálom megalkotó programot 1100 Ft.:

és ezekhez ajándékként a Túlsúly lelki oldala c. Ebookot:

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Számlázási cím (név, cégnév, település, cím, irányítószám):*
Postacím (ha eltér a számlázási címtől - név, cégnév, település, cím, irányítószám):*
Telefonszám:*
Életkor:
Megjegyzés:

A piros csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Miután a „Megrendelem!” gombra kattintottál, pár percen belül a megadott Emil címedre kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben szerepel az átutaláshoz szükséges információ.

Fizetési mód: 8 napos banki utalás.

Ha ez a levél nem érkezne meg Emil címedre, kérlek jelezd felém az info kukac holisztikusfogyokura.hu Emil címen. Kérlek, engedélyezd a spam szűrődben a fenti Email címet, hogy minden levelet rendben megkaphass.

Az átutalásod beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül elküldjük a megvásárolt online anyagok hozzáférési linkjét, 5 munkanapon belül elkészítjük és postázzuk a programozott kristályod és a számlát. Magyarország területén kívüli szállításkor a postai költséget a megrendelőnek kell fizetnie. Ilyen esetben, érdeklődj Emilben.

Megjegyzés: megrendeléseddel hozzájárulsz ahhoz is, hogy időnként tájékoztatást küldjünk programjainkról, szolgáltatásainkról, termékeinkről. Ezekről a hírlevelekről, bármikor egy kattintással leiratkozhatsz! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a „Megrendelem” gombra kattintással a MA AND MI Bt. –vel kötöd. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-84037/2015.