Várj csak…

 

Mint lyukas pohárból a vizet szivárogtathatod ki zsírsejtjeidből a fölös kilókat! Elképesztően egyszerű…

 

Tedd a kristályt ivóvizedbe, hogy pánikszerűen meneküljenek rólad a kilók!

 Hogyan készíthetsz zsírbontó hatású ivóvizet?

Az általam küldött, zsírbontásra programozott Howlit kristályt helyezd egy üvegkancsóba.

Öntsd tele a kancsót szénsavmentes vízzel, 10-12 órát hagyd állni.

Majd egész nap iszogasd!

 

Milyen vizet használj?

A nagyon magas ásványi anyag tartalmú ásványvizek, gátolják az információk és rezgések felvételét.

Legjobb a tiszta forrásvíz, vagy víztisztítóval szűrt víz, esetleg csapvíz.

Mit jelent az, hogy gyógykristállyal energetizált víz?

Nem a kőből oldódnak ki anyagi részecskék, hanem a kő rezgése és információja kerül bele a vízbe. Hasonlóan, mint a homeopátiás szereknél, vagy a pszichotron gyógyító készülékeknél.

 

Dr. Masaru Emoto vízkristály felvételeivel tudományosan igazolta, hogy a víz felveszi, tárolja és szállítja, valamint lehetőség szerint átadja az információkat. (pl. iváskor az emberi szervezetnek). Ezért kell a zsírbontásra programozott gyógykristály vizet meginni!

Hogyan hat ránk a kristály?

A kristályok rezgései, egy meghatározott területre hatnak. A molekulák szintjén rendezik vissza a harmonikus működést.

Ebből következik, hogy a változás belülről a legmélyebb szintekről indul. Innen épülve jön létre az egészséges sejt, majd szerv, illetve a különböző működési folyamatok.

Tehát a kristályok hasonlóan működnek, mint az orvoslásban használt frekvencia-generátorok, vagy a rezgésekkel és információkkal gyógyító orvosi készülékek.

 Mit jelent az, hogy programozott kristály?

Howlit a fogyókúra és a salaktalanítás kristálya

A kristályok kiemelkedően jól és tartósan programozhatóak, emberi gondolat által. Felveszi a szuggesztív információkat, tárolja és folyamatosan sugározza magából (jelen esetünkben a víz számára).

Tehát fel lehet tölteni számunkra kívánatos, egészséges testi működést kiváltó információkkal. Esetünkben zsírbontást segítő információkkal.

Természetesen, azon kristályra célszerű programot tenni, amely önmagában is hozzájárul valamely területen a zsírbontáshoz.

Olyan algoritmusokat, információkat programoztam a kristályba, melyeket tizenéves tapasztalataim alapján hatékonynak találtam és magam is használok a fogyasztó kezeléseknél.

A kristályvíz fogyasztásának hatására, milyen  folyamatok zajlanak szervezetedben?

  • Zsírsejtjeid, zsírbontó információk záporozzák.

  • Segíti, hogy felgyorsuljanak szervezetedben a zsírbontó folyamatok.

  • Pajzsmirigyed működését segíti optimális fordulatszámon tartani, hogy fogyásod töretlen lendülettel folytatódhasson.

  • Szervezeted kóros folyamatként kezdi értelmezni az elhízást és sietve igyekszik ebből meggyógyítani önmagát, illetve Téged.

Figyelem!

Ilyen zsírbontó programokkal, csak legfeljebb 3 hónapig bombázhatod szervezeted!

Ezért úgy történik a kristály programozása, hogy 3 hónap múlva, automatikusan és véglegesen megsemmisüljenek az általam rögzített fogyasztó hatású programok. 3 hónap után, 3 hét pihenésre van szüksége szervezetednek.

 

Mennyibe kerül egy zsírbontásra programozott kristály?

 

Eredeti ára 3900 Ft. de most kevesebb mint fél áron, 1750 Ft.-ér megszerezheted saját programozott kristályodat! Ráadásul, most a postaköltséget is mi álljuk!

 Ha valódi sikert akarsz elérni a zsírbontásban, akkor tedd azt, amit eddig is minden nap megtettél. Igyál vizet. Sokat. De mostantól, tegyél bele egy programozott kristályt is!

Ha kéred a zsírbontásra programozott kristályt akkor töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot:

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Számlázási cím (név, cégnév, település, cím, irányítószám):*
Postacím (ha eltér a számlázási címtől - név, cégnév, település, cím, irányítószám):*
Telefonszám:*
Megjegyzés:
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót: Igen
Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket:

A piros csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Miután a „Megrendelem!” gombra kattintottál, pár percen belül a megadott Emil címedre kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben szerepel az átutaláshoz szükséges információ.

Fizetési mód: 8 napos banki utalás.

Ha ez a levél nem érkezne meg Emil címedre, kérlek jelezd felém az info kukac holisztikusfogyokura.hu Emil címen. Kérlek, engedélyezd a spam szűrődben a fenti Email címet, hogy minden levelet rendben megkaphass.

Az átutalásod beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül elküldjük a megvásárolt online anyagok hozzáférési linkjét, 5 munkanapon belül elkészítjük és postázzuk a programozott kristályod és a számlát. Magyarország területén kívüli szállításkor a postai költséget a megrendelőnek kell fizetnie. Ilyen esetben, érdeklődj Emilben.

Megjegyzés: megrendeléseddel hozzájárulsz ahhoz is, hogy időnként tájékoztatást küldjünk programjainkról, szolgáltatásainkról, termékeinkről. Ezekről a hírlevelekről, bármikor egy kattintással leiratkozhatsz! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a „Megrendelem” gombra kattintással a MA AND MI Bt. –vel kötöd. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-84037/2015.