Oldal kiválasztása

Napi 1 főétkezés

Miért csak napi 1 főétkezés javasolt, és hogy fogod kibírni?

Mielőtt ezt megválaszolnánk, egy kérdés:

Tudod mi a 7 leggyakoribb panasz és kifogás, ami miatt nem sikerül betartani a fogyókúrás étrendeket?

Íme:

 1. Leginkább estére éhezem meg, és akkor van időm nyugodtan leülni enni.

 2. Amikor estefelé kicsit kívánnék valamit enni, de tudom, hogy ma már semmit nem ehetek, akkor ennek a tudata elviselhetetlenül éhessé tesz, és egyre csak a kaján jár az eszem.

 3. Kis adagokat akarok enni, de nem bírom megállni és csak még egy falatot, csak még egy falatot és végül belakok, győz az étvágy.

 4. Nem bírom az éhezést, koplalást.

 5. Reggel, és pláne napközben, nincs lehetőségem diétás ételek kotyvasztására.

 6. Nem vagyok egy konyhatündér és semmi kedvem különleges fogyókúrás ételeket főzőcskézni.

 7. Nehezen viselem a monoton diétát.

Mindezekre meghökkentő, de tökéletes megoldást kínál a
Mazdaznan táplálkozási rendszer!

Tanítása megegyezik más ősi tanításokkal, miszerint a 21. életév után már csak napi 1 alkalommal kell étkeznie az ember fiának és lányának. Ez pediglen akkor légyen, amikor a nap lebukik az égen. A mi őseink is régen azt mondták, hogy estebéd. Nappal gyümölcsöket, zöldséget, bogyókat eszegettek, és amikor lement a nap, bementek házaikba és leültek étkezni.

Miért ez a tökéletes megoldás számodra?

 •  Mert szervezeted hamar hozzászokik a természetes étkezési rendhez.

 • Mert ha napközben legfőképp gyümölcsöt, fogyasztasz, valamint olajos magvakat , zöldséget és elegendő folyadékot, észre se veszed a nap elteltét.

 • Mert nem kell pöszmötölnöd a reggelivel, elkészíteni, bekészíteni a tízórait, uzsonnát, főzőcskézni és megoldani az ebédet. Ezektől a körülményes dolgoktól, egycsapásra megszabadulsz.

 • Mert az esti étkezéstől nem kell félned, ugyanis minimális rakódik le, ha egyáltalán bármi is lerakódik. Mert a Mazdaznan egy tökéletesen egészséges táplálkozás, és ezért a szervezetben  nem lerakódik az étel, hanem felhasználódik.

 • Mert nagyságrendekkel több tápanyaghoz jut a szervezeted, mint eddig. Az éhség nem a kalória hiánya miatt van – mert ugyebár pont az a baj, hogy a kalória kilószámra van rajtad feleslegben –, hanem a tápanyag hiányától van.

  Azt pedig, hogy a napi fő étkezés miért lesz számodra a valaha próbált legkönnyebben kivitelezhető módszer a programban részletesen elmagyarázom!