Oldal kiválasztása

HaM

HaM – komplett holisztikus fogyókúra program,

amivel akár manökeneket megszégyenítő karcsúsággal tündökölhetsz!

HaM1

A titok, ami a sikert garantálja a HaM program 3 pillérében rejlik.

HOLISZTIKUS TECHNIKÁK – FIZIKÁLIS FOGYÓKÚRÁS MEGOLDÁSOK – MAZDAZNAN TÁPLÁLKOZÁS

 

Mindegyik pillér, önmagában is szédületes hatékonysággal működik. De együtt… Mint mikor konyhában robban a kávéfőző, mert hatásuk nemcsak összeadódik, hanem meghatványozódik!

Ami leginkább meg fog lepni, az a könnyen kivitelezhető, tökéletes siker.

Vegyük sorra a pilléreket (a harmadikkal kezdve)!

 

A fogyókúra 3. PILLÉRE – MAZDAZNAN TÁPLÁLKOZÁS

 

Évekkel ezelőtt történt, hogy rámrontott az egészséges táplálkozás iránti vágy. Legyőzhetetlen belső, izzó kényszer űzött, hogy megteremtsem magam számára a sugárzó életerőt, aktivitást, hosszú életet.

Az inspirált erre, hogy láttam, a környezetemben lévő emberek életük utolsó 30 évét milyen lesújtó egészségi állapotban élik, vagy inkább szenvedik végig. Ezt fiatalabb korában egyikük se hitte volna el magáról. Hát, én ugyan nem!…

Addig kutattam és elemezgettem a különböző táplálkozási formákat, amíg rátaláltam a szerintem legegészségesebbre. Ez a Mazdaznan táplálkozás.

Megtanultam, és vidáman e szerint étkeztem, de egy rendkívül erőteljes mellékhatásával nem számoltam: Bármennyit is ettem, elképesztően lefogytam tőle. Most már környezetem rólam hitte – rendkívüli soványságomból kiindulva –, hogy valami nagy baj lehet. Pedig épp ellenkezőleg!

 

Ezzel szemben nézd csak meg, mivel jár egy szokványos fogyókúra:

 • éhezés vagy koplalás

 • ingerültség és türelmetlenség

 • rengeteg idő a spéci kotyvasztásokhoz

 • az élelmiszer- és gyógyszeripar készítményeire kisebb vagyon

 • a különböző kiegészítő kezelésekre nagyobb vagyon

 • a fogyasztószereknek töredékének csak a töredéke természetes (habár mindre ezt mondják), a többi egészségkárosító hatású.

De tudod, mi a legborzasztóbb? Életképes alternatíva hiányában ugyanúgy próbálod, mint eddig, és tudat alatt tudod, hogy ugyanúgy fog végződni, mint eddig.

Ne csodáld, hogy eddig semmilyen zsírfalakat porrá zúzósan ütős nem jutott az eszedbe, hiszen az olcsó és hatékony megoldás semelyik üzleti lobbinak nem érdeke! „Költs és aztán a sikertelenség miatt, megint költs!” Pl. minél jobban szétbarmolják sejtjeire elemeire az ételt, és minél bonyolultabb eljárással kell ezt megtenniük, annál inkább pénztárcakifosztóvá válik a termék. De főképp annál kevésbé hasznosítható a szervezeted számára. Mégis ezek fogyasztását sulykolják agyunkba és tálalják „hitelesen” eredményességét…

Melyik TV-adó főműsor idejében láttál nyers karalábé fogyasztására buzdító reklámot? Vajon miért nem???

 

Nézd csak meg a Mazdaznan étrend főbb előnyeit!:

 • Lehetővé teszi a táplálékok szellemi hatásának megmaradását.

 • Tökéletesen egészséges étkezés. A természet törvényeinek betartására épül.

 • Biztosítja az életerőt, egészséget.

 • Tisztít, méregtelenít, táplál.

 • A szervezet lúgos válik.

 • Az ételek nagyon könnyen elkészíthetőek és nem igényelnek szakácsművészetbeli jártasságot.

 • Gyorsan, akár reggel munkába indulás előtt is elkészíthetőek.

 • Olcsóbb, mint a hagyományos étkezés.

 • Éhezés nélkül, brutálisan fogyaszt.

 • Nem kell a kezedben kalóriatáblázatokkal rohangálnod.

A HaM fogyókúra 2. PILLÉRE – FIZIKÁLIS FOGYÓKÚRÁS MEGOLDÁSOK

HaM2A fizikális (hagyományos) tanácsok azokat a fogyókúrát segítő eljárásokat tartalmazzák, melyek közvetlenül a fizikai testre hatnak, vagy az anyagi világgal vannak kapcsolatban. Összegyűjtöttem és rendszerbe fűztem a tapasztalatom szerinti leglényegesebb teendőket, leghatékonyabb megoldásokat.

A sport is ehhez a pillérhez tartozik.

Sajnos, bármennyire is csikorgatod fogaid, ez nem kerülhető meg. Viszont a legkorszerűbb kutatási eredmények, valamint a gyakorlati tapasztalatok szerint, elegendő 2 naponta 30 perc speciális edzés. Gondolj csak bele a szokványos 1,5-2 órás edzésnek, milyen fájdalmasan nehéz nekiállni. Nemcsak kőkemény lelkierő kell hozzá, hanem piszok bonyodalmas ennyi szabadidőt bevarázsolni, zsufis hétköznapjaidba.

De a 30 perccel valahogy úgy van az ember, hogy ez nem olyan sok, gyorsan letudom, aztán csinálhatom tovább a dolgomat… Gondolj csak bele, mindössze 30 perc… De most tényleg gondolj bele, érzed a különbséget?… Hát ezért zseniális ez a módszer… Amit persze videóban, be is mutatok neked!

 

A HaM fogyókúra 1. PILLÉRE – HOLISZTIKUS TIPPEK

HaM3

Ez az, ami hiányzik a sikertelenül végződő fogyókúrákból! Akik sikeresen lefogytak, azok akár tudatosan, vagy akár véletlenül, de valami módon mindenképp hatottak a finomabb testi szintjeikre is.

A finomabb testi szintjeid pont olyan valós testek, mint a tapintható legsűrűbb fizikai tested. Fizikából ismert tény, hogy az energia a magasabb rezgések felől az alacsonyabb rezgések felé tart. Ezért a magasabb rezgésű finomabb testek hozzák létre az alacsonyabb rezgésű durvább testeket. A finomabb testeken változtatva megváltoznak a sűrűbb testeid is. A legsűrűbb és a tükörben szemmel látható fizikai tested is. Ezekre találsz gyakorlati megoldásokat a HaM program „Rövid holisztikus tippek” fejezeteiben.

A Mazdaznan táplálkozással és a holisztikus praktikák együttes alkalmazásával éhezés nélkül, egészséges soványságig lefogyhatsz!

Moncsimami írta:

„Annak idején több mint 20 kilót fogytam a HaM-mal, ez számomra fantasztikus volt. Nagyon szerettem a hírleveleket, és ezt a holisztikus szemléletet. Szerintem az orvosin is tanítani kellene. 🙂 Neked köszönhetem, hogy megszerettem a számomra ismeretlen gabonákat, és azóta is szívesen fogyasztom őket. Úgy gondolom, hogy a rengeteg tartósítószer, és az üres kalóriák is okozzák a hízást, amit az emberek elég nehezen értenek meg… Szóval Köszönet és Hála neked, mindig szeretettel fogok rád gondolni, hogy kitaláltad ezt a rendszert, egy örök élményként marad meg az életemben.” (Mónika/Moncsimami)

A Mazdaznan gyógyító étkezéssel kapcsolatban 3 dolog, amiről érdemes tudnod!

 

1. – Szervezeted lúgos lesz.

Miért kell a fogyókúrához lúgosítás? Miért olyan fontos, hogy elsavasodott szervezetünket lúgosítsuk?

Itt olvashatod

2. – Az első 6 hét gluténmentes étkezés lesz.

Miért hasznos fogyókúránál a gluténmentes táplálkozás?

Itt olvashatod

3. – A második hónaptól javasolt kipróbálni a napi több kisebb, és 1 főétkezést.

Miért csak napi 1 főétkezés javasolt, és hogy fogod kibírni?

Itt olvashatod

Folytathatnám a sort, és akkor még az egészséges táplálkozás lényegéről nem is írtam, viszont…

Tudom, már így is hosszú a szöveg, de legalább ezeket a szempontokat le kellett írnom, mert eddig más elképzelés volt beleplántálva a fejünkbe. Ha ezután se veszel annyi fáradságot vagy bátorságot, hogy kipróbáld, akkor csináld azokat, amiket eddig… Hátha más lesz, mint eddig…

De ha velünk tartasz, ilyen élményed is lehet:

„Én 16 kg-ot fogytam. Most 70 kg alatt mozgok. Túlteljesítve magamat, sovány, szinte manöken alakú lettem, csak férfiban. Furcsán érzem magam a tükör előtt beesett hassal, kilátszó bordákkal. Hanyatt fekve még furcsább. Ciki ezt leírni, de szoktam nézegetni, simogatni magam, hogy szokjam új kinézetem. Április végén 7,6 volt a pH-m. Számomra ez az igazi győzelem! Azt írtam, hogy természetessé vált az életmód, de azért ez igen nagy büszkeséggel és jó érzéssel tölt el. Teljesen jól érzem magam, és ha még 1-2 kg feljön, azt se bánom. A lényeg, hogy a szervezetem sikerült méregteleníteni! Ami régebben elképzelhetetlen volt számomra, hogy a húst nem csak félre tudtam tenni, de nem is kívánom. A program elkezdésekor ez volt a legnagyobb dilemma számomra. Nem hittem, hogy akár egy hónapig is kibírom nélküle. Így visszagondolva magamra, elég érdekesnek tűnik, innen nézve. Én nagyon hálás vagyok Miklósnak a programért. Akárhogy is nézem, ez számomra egy csoda, és úgysem tudnám eléggé megköszönni! Így csak annyit mondok: köszönöm!” Mischl Mihály (Hordóhas – aki már nem hordóhas) hordohas@gmail.com

Talán már nemegyszer csúnyán elvéreztél és halomra haltál a fogyókúrával vívott harcokban. Esetleg már megröccsentél a pokolbéli vesszőfutásokban, mert eddig hiába tettél meg bármit, hihetetlenül kevés sikere volt.

Ne küzdj tovább, ne harcolj! Ezzel az egész világmindenséget kényszeríted arra, hogy harcoljon ellened!

Azt kérded, akkor mit tegyél?

Ne fogyókúrázz, helyette válaszd az egészséget, fiatalságot, karcsúságot és kicsattanó életerőt!!!

 

Nézzük, mit tartalmaz ez a komplex program:

 

Ez online program; tehát 8 héten keresztül, minden héten kapsz egy emailt. A levélben levő linkre kattintva tudod megnyitni a következő 7 napnak a teendőit.

A levelekben, minden héten szerepelnek az alábbi témakörök:

 • Heti étrend – Minden héten megkapod a következő heti menüt és a hozzá tartozó recepteket.

 • A csodás Mazdaznan szemléletű táplálkozás – Ezen oldalakon a Mazdaznan táplálkozással kapcsolatos szemléletről és elvekről tanulhatsz.

 • Miklós táplálkozási naplója – Itt a saját tapasztalataimról, élményeimről olvashatsz.

 • Fizikális fogyókúrás megoldások, hasznos ötletek – Ezek a kisebb életmódbeli változtatásokról, gyakorlati tanácsokról szólnak, melyek segítik az ideális karcsú alakod megteremtését.

 • Videós edzés program – Videóban bemutatott edzésterv és magyarázat, hogy saját magad lehetőségeit figyelembe véve, személyedre szabottá tudd alakítani a programot.

 • Rövid holisztikus tippek – Nem korlátozzuk be magunkat a földhöz ragadt anyagelvű megoldásokra (mint a táplálkozás, mozgás és egyéb kiegészítő kezelések), hanem a lelki, valamint szellemi szinteket is bevonjuk a változásba. Ezáltal a gyors, hatékony és erőteljes eredményt tartóssá tudod tenni.

A 8 hét eltelte után, még további 4 héten keresztül kapod a heti menüt a receptekkel, valamint az egészséges életmóddal kapcsolatos anyagokat. Ez így összesen 12 hetes csobbanás, egy olyan csodálatos óceánban, ami innentől mindörökké elhalmoz kincseivel.

Ez mind szép és jó, de az egyik leggyomorszorítóbb kérdés: ettől mennyit lehet fogyni?

Erre a kérdésre általában ködös választ szoktak adni, mint pl. „Ez függ a bőr alatti kötőszövetedtől, a genetikai hajlamodtól, a fölszedett túlsúly mennyiségétől, életkorodtól stb.”, amik egyébként valós érvek lennének, de még ezekkel sem takarózom! A képlet egyszerű.

Az ideális súlyod eléréséig havonta 3-7 kg csökkenéssel nyugodtan számolhatsz. Ennél lehet több is, de ebben az esetben lassítanod kell a tempón.

 

Valamit el kell döntened!

 

Továbbra is nyavalyogsz a körülményekre és kifogásokra hivatkozva, vagy összekapod magad és belevágsz, választva a karcsúságot és egészséget? Nos, ha tényleg komolyan gondolod, akkor most kell cselekedned! Mert könnyen lehet, hogy sohasem küzdöd le a fölösleges kilókat, azt meg bizonyára Te sem akarod!

Ha hozol egy döntést, hogy a világot megforgatod magad körül, akkor a világ forogni fog körülötted. Ha nem hozol ilyen döntést és nem teszel érte semmit, akkor a világ nem körülötted fog forogni.

A program szépsége, hogy sokkal könnyebben végig tudod vinni a megvalósítását, mintsem gondolnád. A természet erőit és annak törvényeit használod fel. Ezt az erőteljes hullámot nemes egyszerűséggel meglovagolod. Ő pedig örömmel tol maga előtt, míg eljutsz célodig. Könnyedén fogsz haladni és lazán, mivel nem szemben mész ezekkel az erőkkel!

 

Mennyibe kerül és hogyan juthatsz hozzá a HaM – komplett holisztikus fogyókúra programhoz?

A HaM programért 35 000 Ft. lenne a korrekt ár.

Viszont most mindössze 9800 Ft.-ért megszerezheted.

Ezzel az alacsony árral, nem ledegradálni, vagy minősíteni akarom az értékét, hanem mindössze azt szeretném, hogy minél több ember hozzájuthasson a programhoz.

Tudom, most süvítve száguldoznak fejed idegpályáin a gondolataid és homlokredőiket gyanakodva ráncolva keresik a trükköt, az apró betűs részt, de hidd el, nincs! Biztos hihetetlen, de ezt most tényleg ajándékba kapod!

Ráadásul 100% pénz visszafizetési garanciát vállalok!

Ha meggondolod magad, csak annyit kell tenned, hogy leírod, miért kéred vissza a befizetett összeget, hova utaljam a pénzt és visszaküldöd a számlát. Én minden kérdezősködés, akadékoskodás és szó nélkül visszautalom számodra az összeget! Ezzel a visszafizetési garanciával 1 évig élhetsz.

Mondj igent, és holnaptól tudni fogod Te is, hogyan szabadulhatsz meg havi 3-7 kg fölöslegtől. Itt van az esélye, hogy a hiábavaló próbálkozásokat sikerre cseréld.

A hatástalan és drasztikus fogyókúrák helyett, válaszd az egészséget, fiatalságot, karcsúságot és kicsattanó életerőt!!! Mert ez neked is jár!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Életkor:
Telefonszám:
E-mail cím:*
Számlázási cím (cégnév, település, cím, irányítószám):*
Postázási cím (ha eltér a számlázási címtől – név, cégnév, település, cím, irányítószám):*
Megjegyzés:
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót: Igen

 

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket: Igen

 INGYENES, HOLISZTIKUS SZEMLÉLETŰ, KARCSÚSÁG TEREMTŐ PROGRAM Ha nem akarsz életed végéig vastag zsírfalak börtönében senyvedni! Kattints ide és nézd meg! –> Pille Start

  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Kapcsolat Rólam