Ha fogyókúrádhoz az egyszerű, könnyen kivitelezhető megoldásokat keresed, akkor ez lesz a legjobb módszer amivel valaha találkoztál!
Tedd a kristályt az ivóvizedbe, hogy pánikszerűen meneküljenek rólad a kilók!

Howlit a fogyókúra és a salaktalanítás kristálya

 Hogyan készíthetsz zsírbontó hatású kristályvizet?

Az általam küldött zsírbontásra programozott Howlit kristályt helyezd egy üvegkancsóba. Öntsd tele a kancsót szénsavmentes vízzel. 10-12 órát hagyd állni (célszerű napos helyre tenni), majd egész nap iszogasd!

Mit jelent az, hogy gyógykristállyal energetizált víz? Nem a kőből oldódnak ki anyagi részecskék, hanem a kő rezgése és információja kerül bele a vízbe. Hasonlóan, mint a homeopátiás szereknél, vagy a pszichotron gyógyító készülékeknél. Dr. Masaru Emoto vízkristály felvételeivel tudományosan igazolta, hogy a víz felveszi, tárolja és szállítja, valamint lehetőség szerint átadja az információkat (pl. iváskor az emberi szervezetnek). Ezért kell a zsírbontásra programozott gyógykristály vizet meginni!

Mit jelent az, hogy programozott a kristály? A kristályok kiemelkedően jól és tartósan programozhatóak, emberi gondolat által. Felveszi a szuggesztív információkat, tárolja és folyamatosan sugározza magából (jelen esetünkben a víz számára). Tehát fel lehet tölteni számunkra kívánatos, egészséges testi működést kiváltó információkkal. Esetünkben zsírbontást segítő információkkal. Természetesen, azon kristályra célszerű programot tenni, amely önmagában is hozzájárul valamely területen a zsírbontáshoz. Ilyen például a Howlit. Olyan algoritmusokat, információkat programoztam a kristályba, melyeket tizenéves tapasztalataim alapján hatékonynak találtam és magam is használok a fogyasztó kezeléseknél.
A kristályvíz fogyasztásának hatására, milyen  folyamatok zajlanak szervezetedben?

  • Zsírsejtjeid, zsírbontó információk záporozzák.
  • Segíti, hogy felgyorsuljanak szervezetedben a zsírbontó folyamatok.
  • Pajzsmirigyed működését segíti optimális fordulatszámon tartani, hogy fogyásod töretlen lendülettel folytatódhasson.
  • Szervezeted kóros folyamatként kezdi értelmezni az elhízást és sietve igyekszik ebből meggyógyítani önmagát, illetve Téged.

Figyelem! Ilyen zsírbontó programokkal, csak legfeljebb 3 hónapig bombázhatod szervezeted! Ezért úgy történik a kristály programozása, hogy 3 hónap múlva automatikusan és véglegesen megsemmisüljenek az általam rögzített fogyasztó hatású programok. 3 hónap után 3 hét pihenésre van szüksége szervezetednek.

Mennyibe kerül egy zsírbontásra programozott kristály?

Eredeti ára 3900 Ft de most kevesebb mint fél áron: 1750 Ft-ér megszerezheted saját programozott kristályodat! Ráadásul most a postaköltséget is mi álljuk! Valódi sikert akarsz elérni a zsírbontásban? Akkor tedd azt amit eddig is minden nap megtettél. Igyál vizet, sokat! De mostantól tegyél bele egy programozott kristályt is! Igen kérem a programozott kristályt:

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Számlázási cím (név, cégnév, település, cím, irányítószám):*
Postacím (ha eltér a számlázási címtől - név, cégnév, település, cím, irányítószám):*
Telefonszám:*
Életkor:
Megjegyzés:
Ha pedig nem hiszel a gyógykristályok és programozások erejében, köszönöm eddigi türelmed.

 Szeretetteli üdvözlettel: Németh Miklós