Oldal kiválasztása

Több mint 15 éve segítem embertársaimat abban, hogy testi és lelki szenvedéseiktől sikeresen megszabadulhassanak. Szerény tudásomat a tanulás mellett, a megtapasztalásból és megértésből szerzem.

Fiatal koromban, egy betegségből kifolyólag, mindkét szememre megvakultam. Így abban a szerencsében részesülhettem, hogy a legszigorúbb tanítómestertől, a Sorstól, igazán nívós feladatokat kaphattam. Mindmáig ezért vagyok a leghálásabb.

A túlsúlyosak problémájának a megoldása, már több mint 10 éve foglalkoztat. Mélyen megérint, az az elszántság, amivel keresik az utat. Akit eléggé nyom a sors, vagy elég sokáig piszkál, az előbb-utóbb feláll és elindul. Az út, pedig gyakran túlmutat a fizikai világ korlátain. Sokaknak ez az a motivációs erő, amin elindulva, sikerül visszatalálni önmagukhoz.

1. Adva vannak azok az emberek, akiknek a problémája, jelen esetben a túlsúlyuk, felrázza, motiválja őket és elkezdik keresni a miérteket és a hogyanokat.

2. Adva van egy segítő ember, akinek megadatik a lehetőség, hogy megmutathassa az irányt, amerre vélhetőleg érdemes elindulni.

3. Adva van az út is, amit sajnos mindenkinek egyedül kell végigjárnia.