Oldal kiválasztása

Álomalak

Álomalak és vágyálom megvalósító program!

Ez a legjobb út, amit valaha láttál, miként érjed el álomalakod megvalósítását és álmodott vágyaid megteremtését.

Emlékezz csak vissza,
-hányszor futottál már gondolatban neki a fogyókúrának…
-hányszor határoztad el, hogy hétfőtől belevágsz…
-hányszor mondtad, hogy „Ma mégse kezdem, majd a jövő héttől.”…
-és hányszor voltál dühös magadra, hogy nincs kitartásod, nincs akaraterőd…

Mit szólnál ahhoz, ha egy olyan módszer birtokában lennél, mellyel meg tudnád valósítani, eleddig csak szíved melegével dédelgetett ábrándjaidat? Amely átsegítene a nehézségeken, a mind eddig legyőzhetetlennek tűnő akadályokon?

Ez az oktatóanyag megmutatja, mit kell tenned ahhoz, hogy soha többet ne kelljen reménytelenül vágyódnod a sikerre. Ennek az egyszerű stratégiának az elsajátítása lesz életed, egyik legnagyszerűbb döntése!
Úgy véled kissé erős a kijelentés? Pedig semmi túlzás nincs benne! Ez az egyetlen nélkülözhetetlen módszer, mely elengedhetetlen ideális alakod megvalósításához.

Ráadásul, áttörést hozhat életed minden területén! Ugyanis, ezt nem csak fölös kilóidtól való megszabaduláshoz használhatod, hanem bármilyen álmod eléréséhez, mert univerzális a recept! Kézhez kapod azt a kidolgozott rendszert, mely belépés lehet számodra, egy szabadabb és boldogabb életbe.

A sorsod és boldogulásod, többé nem a véletlen szerű körülmények hatására történik, hanem Te teremted meg a bőséget és életörömöt az élet, számodra legértékesebb gyümölcseinek megérlelésével. De tévedés, ne essék! A dolgok, nem történnek meg maguktól! Senki sem állítja, hogy a kertész munkája könnyű, de ha jól végzi munkáját, örömteli és bőséges a jutalma.

Mi vezet el ide, ebbe a földi paradicsomba a megvalósult álmok birodalmába?

Azt már tudjuk, hogy nem a véletlen! Mert véletlenek, nem léteznek.

Az örömteli életnek forgatókönyve van!
Először is szembe kell nézned a berögzült szokásaiddal és a mások által belédűltetett értékrendekkel.
Ezután, meg kell fogalmaznod, amik számodra jelentik az élet legfontosabb és legélvezetesebb megéléseit, valamint a személyiségedből fakadó vágyaid. Ez az alapja, hogy:
-megtaláld életfeladataidat, küldetésed és az ideális munkádat,
-megtaláld és megőrizd az ideális társadat, baráti kapcsolataidat,
-megtaláld azokat a szabadidős tevékenységeket, hobbykat, melyek élménnyel teli, szórakoztató kalanddá varázsolják földi tapasztalásodat.

Továbbá, ha valamit el akarsz érni, vagy be akarsz vonzani életedbe, akkor a célt, kristálytisztán kell meghatároznod! Nem mindegy, hogy a sportlövész, távcsövön keresztül a célkeresztbe fókuszálva húzza meg a ravaszt, vagy csak csukott szemmel, valamilyen irányba állva süti el puskáját. Ne tartozz a kohklerek közé, akik soha nem érnek oda sehova, hanem célozz, mint a profik!

Mit szeretnél?
Karcsú alak, ideális társ, boldogság, bőség, gazdagság, vidám és élvezetes élet, siker?
Ezeket napestig mondogathatod magadban, de így fogalmazva sose fog megvalósulni, mert csak vaktában lövöldözés, pontos célzás nélkül.

Az „Álomalak és Vágyálmok eléréséhez, Célkitűző és Megvalósító program!”, abban tud segíteni, hogy eltaláld a célt és meg tudd valósítani, vagy be tudd vonzani!
Két fő részből áll:
1/a Első felében, egy különleges, fogyókúrához nélkülözhetetlen célkitűzési program. Amit nem tűzöl ki, pontosan meghatározott célként, azt nem fogod elérni.
1/b Közben meghatározod életed értelmét is és feltárod az életed minden területén a legfontosabb értékeket, megvalósítandó álmaidat a boldog és örömteli élethez vezető utat.
2 A program második részének segítségével pedig elindulsz a megvalósítás és bevonzás útján. Aminek elérése rajtad múlik, tőled függ, azt meg kell valósítanod, aminek megvalósulására nincs közvetlen ráhatásod, azt be kell vonzanod. Ez a kettő együtt a teremtés. Így teremthetsz.

Rendkívül gyakorlatias módon igyekszem segítségedre lenni. Az egész programot munkafüzetszerűen készítettem el. Kihagyom a handa-bandát, mert megnehezítik a logikusan felépülő gyakorlati kidolgozást. Tapasztalatok szerint szétszórja a figyelmet. Az a cél, hogy gondolataidat a gyakorlati feladatok megoldására fókuszáld, kényszerűen végighaladva a most még meg se fogalmazódott vágyaid megalkotásáig, majd bevonzásáig.

Nézd csak, ilyeneket írtak a program ezen részéről:
„elgondolkoztam, valamit írtam, aztán otthagytam, megint visszatértem.
Úgymond egyszerű kérdéseknek tűnnek, de mégis sok mindennel szembesítenek.
Szóval, mégis csak nehéz.
A lelkemnek is. Egyben lelkesítő.
Elvégeztem és más lettem. Önmagam.
Már megyek, úton vagyok.
Hálám!”
/Maria S./

„Jó érzéssel és izgalommal töltött el a feladatok megoldása. Mindig izgatottan vártam a következő megmérettetést. Önmagam jobb megismerésére ösztönzött.
A hétköznapi rohanások közben, vágyainkat sem engedjük szárnyalni. Olyan kevés időt fordít az ember önmaga megismerésére!
A feladatok megoldása közben olyan gondolataim jöttek, amik különben nem jutottak volna eszembe. Vágyaim amiket elrejtettem lelkem mélyén. most felszínre törtek.
Nagyon jó érzés volt.
Csodálatos!”
/Jánosiné/

A program elvégzése után,
-Kezedben lesz a térkép, mely tévelygések nélkül elvezet vágyad sikeres megvalósulásáig.
-Megtudod, hogy valóban fontos-e számodra a túlsúlyodtól való megszabadulás, vagy csak tévesen gondolod úgy, hogy ez fontos számodra.
-Pontosan megérted, mit akarsz magadtól, mit akarsz az élettől és ezt miként érheted el, miként vonzhatod be.
-Abba fektetheted időd, energiád, pénzed, ami tényleg lényeges számodra az életben.

Egy ezzel kapcsolatos visszajelzés:
„Mindemellett, két olyan személyes álmom megvalósult, melyekről a programod előtt, meg se fogalmazódott bennem, hogy ez is az én részem. Amikor itthon a feladat szerint, megterveztem megvalósítását, cseppet se hittem benne, csak jól esett eljátszani a gondolattal. Az egyik egy őrült kaland utazással, a másik nagyon személyes, számomra az alakommal is összefügg. Mindjárt részletesen.
Többször váratlanul, olyan megsegítéseket és találkozásokat kaptam, amit nem lehetett előre kalkulálni. E nélkül lehet, hogy csak álom maradt volna mindez. Tényleg csak el kellett indulnom, ahogy a lépéses idézettel mondtad és szépen összerendeződött minden és akkor már nagyon lelkes és bizakodó voltam. Sose hittem volna, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek velem és sose gondoltam komolyan ilyesmire. Neked azért megírom, habár van, ami kissé cikis. …”
/P. Katka/

Vajon, mennyibe kerül a programhoz való csatlakozás?
Egy ilyen kidolgozott programnak, alsó hangon is 25000 Ft. a piaci értéke. Vannak tréningek, amik 60-120 eFt.-ba kerülnek és egy huncut hajszállal se tudnak többet adni a résztvevőknek, mint ez a program.

Viszont véleményem szerint, ez olyan nélkülözhetetlen tudás életminőségünk javításához, amit alapvetően már az iskolában kellene tanítani, és készség szinten elsajátíttatni a gyerekekkel. Ennek, lenne értelme…
Minden felnőtt számára, alapvető ismeretét kellene képeznie. Jelenleg, igen-igen messze vagyunk ettől! Ezért szerintem, mindenki számára, könnyen elérhetővé kell tenni. Így itt, elképesztően alacsony áron, mindössze 2500 Ft.-ért juthatsz hozzá.

Tulajdonképp azt is mondhatom, hogy 90%-os kedvezménnyel, tehát a piaci ár 10 %-áért megkapod.

Tudom, vannak kollégák, akik ezért megköveznének. Általában nem vagyok híve az olcsó Jánosoknak, illetve Miklósoknak, de vannak területek, ahol kivételt kell tenni. Persze, ez csak az én véleményem.

Belegondoltál az árába?
2500 Ft. Mit kapsz ezért???
Beültök a Mekibe és 10 perc alatt ez az összeg a múlté. Inkább fektesd a jövődbe, mint a bendődbe! Persze ennyiből elmehetsz moziba is és egy pincurival tovább tart, mint a Meki, de az is múlandó.
Ha most nem lépsz, holnap ugyan ott tartasz, mint ma, meg holnap után is ugyan ott tartasz. Miért ne a fejlődést választanád? Hiszen ezért születtél ide.

Az egyik olvasó, ezt kérdezte:
„Most is pontosan meg tudom határozni célomat: Le akarok fogyni 18 kg-ot. Miért kell ehhez tanfolyam?”
Ha ezt a célt átfuttatnánk a programban ismertetett, 5 „Cél megfogalmazását pontosító kérdés”-en és a 3 „célt leellenörző kérdés”-en, akkor Mind a 8 ponton elbukna. Egyiknek se felelne meg!

Talán hallottál már a célkitűzés fontosságáról, esetleg könyvet is vettél és azt mondod, még se tudtad megvalósítani céljaid?
Pontosan e miatt van feladatlap formájában elkészítve a program. Neked, csak pontról pontra haladva, válaszolnod kell a kérdésekre és a végére precízen kirajzolódik a cél, valamint a hozzá vezető út.

Azért, hogy lásd, mennyire jónak és hasznosnak tartom ezt a programot,

a teljes összegre, kétszeres visszafizetési garanciát vállalok!

Ha nem vagy elégedett, akkor csak annyit kell tenned, hogy megírod, Becsületesen elvégezted a feladatlapokat, mi a probléma, hova utaljam a pénzt és visszaküldöd a számlát.
Én minden kérdezősködés, akadékoskodás és szó nélkül, visszautalom számodra az összeg kétszeresét, tehát 5000 Ft. -ot. Ezzel a visszafizetési garanciával fél évig élhetsz!Lépj most! Később, ha úgy döntesz, hogy mégsem akarod, akkor még mindig élhetsz ezzel a különleges garanciával. Semmilyen kötelezettséged nincs, és nem is kockáztatsz semmit – akkor meg mire várnál, nem igaz?

 

A jelentkezésed után kiküldött e-mailben megtalálod a számlaszámot, ahova a regisztrációs díjat, 8 munkanapon belül utalhatod át. Ezt követően, Emilben küldöm a hozzáférhetőséget a programhoz, és postán elküldöm az erről szóló számlát. Az egész programot, egy kattintással elérheted a zárt oldalon.
ÉLJ a lehetőséggel és valósítsd meg álmodat! MOST a siker, számodra is adva van!
Igen, kérem a programot!

Végre, itt a mindenki számára elérhető, Álomalak és Vágyálmok eléréséhez, Célkitűző és Megvalósító program!
Ne mondd azt, hogy okos lépés most tétovázni! {Gyere, és tartozz azok közé Te is, akik sikerre viszik álmaik megvalósítását!}

Töltsd ki a jelentkezési lapot most! Hidd el, hamarosan nagyon hálás leszel magadnak, hogy megtetted, ezt a lépést!
Ne habozz, rendeld meg az alábbi űrlapon!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefon szám:*
Számlázási cím (cégnév, település, cím, irányítószám):*

A rendelésed díja 2500 Ft. Fizetési mód: 8 napos banki utalás.
Miután a form alján levő „Megrendelem!” gombra kattintottál, pár percen belül a megadott Email címedre kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben szerepel az átutaláshoz szükséges minden információ. Ha ez a levél nem érkezne meg Email címedre, kérlek jelezd felém az (info[@]holisztikusfogyokura.hu) Email címre.
Az átutalásod beérkezése után küldjük Emilben a hozzáférési linket.